سهام سجیراتی هنرمند و مدرس دانشکده چمران در خصوص این اثر به خبرنگار مهر گفت: برای خلق این اثر بی شک پیش از آن زمینه های ذهنی و افکاری را با خود مرور می کردم تا مرا به رسیدن به هدفم یاری دهند.
سجیراتی بیان کرد: هر هنرمندی شامل شاعر، نقاش، خواننده و یا نوازنده برای جاودانگی هنر خود از افکاری که در ذهن دارد الهام می گرد و برای شروع نیز نیازمند یک جرقه و اتفاق است.
وی با اشاره به نظرات مختلف هنردوستانی که از این اثر بازدید کردند، گفت: هر یک از اشخاصی که برای رونمایی اثر خفته حضور یافتند یک نگاه متفاوت نسبت به اثر بیان و به زوایایی که شاید حتی من در حین نقاشی به آنها توجه نداشتم اشاره کردند.
مدرس دانشکده هنر چمران افزود: یکی از این حاضران به جنسیت صاحب اتاق در این اثر نقاشی اشاره کرد و گفت که بدون شک این اتاق رسم شده متعلق به یک زن است در حالی که من هیچگاه برای مرد و یا زن بودن صاحب اتاق تصمیمی نگرفتم.
سجیراتی، اقتباس دیدگاه های مختلف از یک نقاشی را امری کاملا طبیعی و بدیهی دانست و گفت: تصمیم گیری در برخی نقاشی ها و نتیجه یک اثر گاهی در اختیار ببیننده است و صاحب اثر دیدگاه و یا افکار اولیه خود در هنگام خلق آن را به دیگر بینندگان دیکته نمی کند.
وی اظهار کرد: یک هنرمند همیشه بین حذف و اضافه در کار خود به سر می برد و من نیز برای به ثمر رسیدن خفته بارها مواردی را حذف و یا اضافه می کردم که در پایان این ماحصل تلاش یک ماهه من بود که در موزه هنرهای معاصر به نمایش عمومی در آمد.
مدرس دانشکده هنر دانشگاه شهید چمران اهواز ادامه داد: استقبال از این رونمایی بسیار مساعد بود که نشان از علاقه مردم و نسل جوان به حوزه هنر است.
سجیراتی با اشاره به رتبه های کشوری خود در اخذ جوایز در جشنواره های مختلف بیان کرد: در حوزه نقاشی دارنده چهار رتبه کشوری هستم که بیشتر آنها را در جشنواره هنرهای تجسمی به دست آوردم و در کنار زمانی که برای نقاشی می گذارم به نوشتن اشعار کودکان به زبان عربی نیز علاقه زیادی دارم.